Islamic Sources Other Language

ALL
E-Books
Articles

date

 1. date
 2. title
 • Islami dhe Civilizimi perëndimor
  Islami dhe Civilizimi perëndimor
  1 (20%) 1 vote[s]

  Islami dhe Civilizimi perëndimor

  Libri ‘lslami dhe civilizimi perëndimor’ i mendimtarit të shouar të proviniencës islame Sejjid Muxhteba Musavillarit i përket atij lloji, mjerisht ende të rrallë, të literaturës e cila nga pikëpamja e kuptimeve intelektualo-historike dhe kulturoro-civilizuese të islamit dhe arritjet e shkencës moderne, shqyrton në mënyrë kompetente lidhur me temat themelore të kohës sonë. Libri, ndonëse jo […]

 • Vula e profetëve dhe mesazhi i tij
  Vula e profetëve dhe mesazhi i tij
  1 (20%) 1 vote[s]

  Vula e profetëve dhe mesazhi i tij

  Në botën në të cilën është e përhapur qenia jonë, asnjëherë nuk kemi parë dhe as nuk kemi dëgjuar për ndonjë organizatë apo administratë që është e lënë krye në vete, pa pasur ndonjë mbikëqyrës përgjegjës. Mendja dhe arsyeja e njeriut nuk mund të pranojë që institucionet shoqërore të jenë pa ndonjë prijës apo udhëheqës, […]

more